Boutique Musique probeert het anders te doen, met een simpele formule: een breed repertoire van muziekgenres en de nodige ervaring in verschillende settings (nachtclubs en feestzalen allerhande, recepties op het 21ste verdiep, intieme huwelijksfeesten….tot oma’s 70ste verjaardagsfeestje in de lokale kaartclub).

Een Boutique Musique set kan alle kanten uitgaan, afhankelijk van de voorkeuren van het publiek.
Er is echter één constante: op een goed feest hoort goede muziek! Verwacht dus geen sirtaki’s, witte zakdoeken-, K3’s of andere ‘foute uurtje’ muziek.

Wij komen niet gewoon aangewandeld met een USB-stick maar voorzien alle must’s voor een goed feestje. Dankzij onze expertise wordt u volledig ontzorgt. Het enige waar u zich nog mee bezig hoeft te houden is de coördinatie van de dansvloer!

DJ’en is de kernactiviteit van Boutique Musique. Met meer dan 20 jaar ervaring op allerlei soorten feesten kan Boutique Musique een breed genre aan muziekstijlen bieden. 70’s, 80’s, 90’s, rock (& roll), house, retro, elektro, R&B, disco,…. you name it, we play it!

De juiste belichting heeft een grote impact op elk type feest. Het creëert de juiste sfeer, maar wordt echter veel onderschat. Boutique Musique geeft je advies en kan ook instaan voor de verhuur van de lichtinstallatie. Daarnaast beschikt Boutique Musique over een volledig uitgeruste discobar, die op korte tijd opgebouwd kan worden op elke locatie. Zo leveren wij ook altijd het juiste geluid.